Traduce la página

domingo, 30 de octubre de 2011

Menjar, gent i música

Els propers dies us descobrirem 3 Food, People and Music, un projecte de restauració engegat per Eduard Arola i que a pesar de la seva joventut (només fa 10 mesos que funciona), ja compta amb gairebé 300 clients fidelitzats.

 El “3” és un gastrobar, que segons el propi Arola es pot definir com “un restaurant gastronòmic dins de l’ambient del bar restaurant”. Aquest concepte d’establiment sorgeix arran de la crisi econòmica del 2008 amb l’objectiu d’oferir alta gastronomia low cost i apostant per la línia slow food i el producte de proximitat, fresc i natural (el que es coneix actualment com la gastronomia quilòmetre 0).

La filosofia d’aquest gastrobar es basa, com el seu nom indica, en tres elements: el menjar, la gent i la música. “Els tres elements són els que el client espera, i nosaltres els hem de fer fluir”. Per aquest motiu, el "3" també és un espai per prendre una copa i gaudir amb l’actuació dels millors discjòqueis de Barcelona. Entre ells hi ha Natxo Arola, conegut com a DjPoet

 
El “3” es distingeix per l’èmfasi en la senzillesa, és a dir, per la voluntat d’eliminar allò que és prescindible. “Hem arribat a un punt de sofisticació tan gran que, al final, acaba anant en contra de la persona que menja i paga. Cal tornar a l’autèntica lògica del menjar”, conclou Arola. 

L' Eduard havia estat director del restaurant Arola, a l’Hotel Arts de Barcelona, durant sis anys, acompanyat del seu germà Sergi Arola. L’experiència adquirida i les ganes de transmetre el seu propi concepte de restauració van acabar resultant en aquest innovador projecte, que comparteix amb el cuiner Matteo Pancetti.

Una bona visita, sens dubte. Proveu-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario