Traduce la página

viernes, 14 de octubre de 2011

Més enllà de la tradició




Un caneló que ens recorda als de l’àvia revoluciona els nostres paladars, però en ell hi ha molt més…

Una suau beixamel d’ametlles contrasta amb la robustesa de la carn, autèntica, de pollastre de pagès, i això es nota en el seu gust intens. Al costat, una salsa feta amb el rostit del propi pollastre i una mica més de beixamel sobreposada donen un cop de força a la presentació, sòbria però viva, i ens conviden a sucar-hi el caneló. Assaborim totalment la contundència d’aquest plat. L’amanida que l’acompanya representa un nou contrast de colors, de temperatura (fresc contra calent) i de sabors. En definitiva, una volta a la cuina catalana amb la innovació com a input.

Voleu comprovar per vosaltres mateixos aquesta trencadora aposta gastronòmica? Una estrella Michelin, un cap de cuina reconegut internacionalment i una direcció de sala professional avalen la qualitat d’aquest restaurant, inaugurat l’any 2002.

El dilluns us descobrirem la resposta d’aquest deliciós enigma…


Solució

No hay comentarios:

Publicar un comentario