Crema de patata amb rovell d’ou i cansalada… Amb l’arribada del fred, segur que us ve de gust començar un àpat amb aquesta opció. Al contrari del que pot semblar a primera vista, és un plat lleuger que fusiona la saborositat de la cansalada cuita amb la suau crema de patata. El rovell d’ou al centre afegeix un nou ventall de possibilitats pel que fa al gust i la textura del plat.
42 anys d’experiència avalen el mític restaurant que us presentem aquesta setmana. La passió i la motivació per la feina ben feta han ajudat a aconseguir estandards alts i a diferenciar-se d’altres restaurants similars. Una llarga trajectòria que ha acabat donant generosos fruits, com el prestigi tant a dins com a fora de Barcelona, la confiança d’una nombrosa i fidel clientela i una presència important dins de l’àmbit de la cuina de mercat a Espanya.
Un establiment situat a prop de l’Avinguda del Paral·lel de Barcelona i que duu el nom del seu propitari i fundador… Ja sabeu de quin us parlem?
Bon cap de setmana llepafils!
No hay comentarios:
Publicar un comentario