Traduce la página

lunes, 24 de octubre de 2011

El celler estrella

Un dels punts forts de Ca l’Isidre és el seu ampli celler. Més de 400 referències de vins, caves i licors fan que aquest establiment sigui un lloc de pas indispensable per als amants de l’enologia i, en general, de tothom qui vulgui gaudir d’un àpat amb el seu vi ideal. 

Tant per la Núria Gironès, sommelier del restaurant, com pel seu pare Isidre Gironès, el propietari i fundador, el celler és un petit tresor que ha suposat una gran inversió i molts anys d’esforç per buscar els millors vins del món. “El fet de tenir un celler tan extens per a un restaurant de poc aforament representa assumir un gran risc, sobretot quan hi ha vins valorats en 3000 euros i més, però també demostra la nostra gran passió pel negoci”, comenta Núria Gironès.

Aquí hi trobem els exponents més importants de denominacions d’origen tant nacionals com internacionals. Hi ha quatre categories de vins que ofereix el restaurant: les opcions que representen la millor relació qualitat-preu, els vins més demanats al mercat en un moment concret, els vins d’autor aquells que són recomanats per la crítica i les guies) i els grans referents internacionals.


Podeu consultar la carta de vins, caves i licors a: www.calisidre.com/bodega.php


No hay comentarios:

Publicar un comentario