Així és com millor es defineix la carta de Ca l’Isidre. Una recerca constant de nous productes als mercats de Barcelona conclou cada dia amb la inclusió de quatre o cinc plats limited edition a les opcions culinàries d’aquest restaurant. En opinió de Núria Gironès, “fer una carta tan diferent i dinàmica és una feina dura i especial a la vegada, però és possible gràcies al gran equip de professionals que tenim”.
Favetes saltejades amb xipirons i alls tendres a la menta |
Aquests plats novedosos solen ser els més sol·licitats, junt amb els clàssics com els cervells de xai a la mantega negra, el cabrit al forn amb cebetes o les tripes de vedella Ca l’Isidre. També destaquen innovacions com l’amanida de favetes amb magrana i cap-i-pota, el carpaccio tebi amb trufa negra, … Per últim, cal posar atenció al postre estrella de Ca l’Isidre: el coulant de xocolata, fet amb una de les millors xocolates del món i de recepta propia.
Coulant de xocolata |
Les opcions d’àpat són obertes, es pot demanar tant un o més plats de la carta com un menú degustació fet a la mida del client, és a dir, escollint el que vol menjar segons les opcions del dia i les tradicionals.
Per consultar la carta cliqueu a aquest enllaç: www.calisidre.com/menu.php
No hay comentarios:
Publicar un comentario