Traduce la página

miércoles, 26 de octubre de 2011

Una carta sempre nova

Així és com millor es defineix la carta de Ca l’Isidre. Una recerca constant de nous productes als mercats de Barcelona conclou cada dia amb la inclusió de quatre o cinc plats limited edition a les opcions culinàries d’aquest restaurant. En opinió de Núria Gironès, “fer una carta tan diferent i dinàmica és una feina dura i especial a la vegada, però és possible gràcies al gran equip de professionals que tenim”.

Favetes saltejades amb xipirons i alls tendres a la menta
Aquests plats novedosos solen ser els més sol·licitats, junt amb els clàssics com els cervells de xai a la mantega negra, el cabrit al forn amb cebetes o les tripes de vedella Ca l’Isidre. També destaquen innovacions com l’amanida de favetes amb magrana i cap-i-pota, el carpaccio tebi amb trufa negra, … Per últim, cal posar atenció al postre estrella de Ca l’Isidre: el coulant de xocolata, fet amb una de les millors xocolates del món i de recepta propia. 


Coulant de xocolata
Les opcions d’àpat són obertes, es pot demanar tant un o més plats de la carta com un menú degustació fet a la mida del client, és a dir, escollint el que vol menjar segons les opcions del dia i les tradicionals.

Per consultar la carta cliqueu a aquest enllaç: www.calisidre.com/menu.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario