Traduce la página

miércoles, 12 de octubre de 2011

“Una carta en constant evolució”


Així és com defineix Santi Olivella, el cap de cuina i propietari del Cata 1.81, la seva carta. “Ens agrada canviar tot sovint, per això cada dos mesos incorporem noves opcions a la carta”. 



Hi ha plats amb influències d’altres països i ciutats  (els guiños, com diu en Santi). Trobem, per exemple, el robust bocata de calamares en honor a la cuina madrilenya o el falafel d’ànec de la cultura àrab. “Les principals influències sempre vénen del carrer”, explica, “i nosaltres volem fer el mateix amb la millor qualitat possible”.


La cuina del Cata 1.81 també ha ampliat la carta per donar cabuda a les noves demandes dels clients. Hi ha els canelons de verdures i bolets, pensats especialment per al públic vegetarià, o els raviolis fets amb won ton, que és una pasta d’arròs apta per a cel·líacs. Segons en Santi, la intenció és adaptar-se “no només als gustos de més èxit sinó també a la realitat de les persones que venen al restaurant”.


Ravioli won ton de bacallà, humus, ceps i tomàquets confitats


També hi ha una gran varietat de peixos per escollir. Entre ells destaquen la corbina (també anomenat reig), que es captura a la Costa Brava, o el bacallà. “Per nosaltres és important incloure el bacallà a la carta, perquè aquest peix  i la cuina catalana són com germans”, afirma Santi Olivella.



Per últim, destaquen alguns primers plats com els macarrons amb sobrassada i xocolata blanca, que representen “una divertida i diferent combinació de sabors”.

Podeu consultar la resta de la carta i els preus a la pàgina del restaurant: www.cata181.com

El racó del llepafils

No hay comentarios:

Publicar un comentario