Assaborim amb curiositat el primer plat del nostre blog, tot i que fa estona que ens l'estem menjant amb els ulls…
Rosbif, tomàquets secs i rúcula combinats en el "I love New York", un orginal entrepà que pretén fer un particular honor a la cultura del menjar take-away que impera a la Gran Poma. El toc d’una suau maionesa de curri arrodoneix el conjunt amb un gust oriental, oferint una presentació suggerent.
Voleu tastar una mica de Nova York? Només us direm que de ben segur l’acompanyareu amb un bon vi, l’especialitat d’aquest restaurant amb deu anys de vida, i potser amb algun altre plat de cuina contemporània. Tot això en un espai que combina modernitat i calidesa (la dels colors del vi i de la fusta) situat a l'Eixample Esquerra de Barcelona…
Benvinguts al mon del blogguer, el diseny del blog m'agrada molt, tot plegat té molt bona pinta. Us seguiré de prop
ResponderEliminarTot un encert: tractar un tema tan saborós i fer-ho de manera tan ben feta.
ResponderEliminarTot un plaer seguir-vos.
Ricard