Traduce la página

lunes, 24 de octubre de 2011

La tradició de Ca l'Isidre


La familiaritat va ser la clau de l’enigma de divendres, un element bàsic dins l’essència del restaurant Ca l’Isidre de Barcelona. Núria Gironès, filla del fundador del restaurant Isidre Gironès i coordinadora tant de la cuina com de sala, ens parla de la definició del restaurant: “Nosaltres fem cuina de mercat tradicional portada al límit de la màxima qualitat i la feina ben feta”.

La filosofia de Ca l’Isidre és la mateixa des que el negoci es va iniciar fa 42 anys i Núria Gironès n’està orgullosa, perquè “és molt complicat mantenir-se sempre en la mateixa línea i nosaltres ho hem fet, tot i que sempre hi ha una petita evolució i una adaptació a les noves demandes”.

A pesar d’aparèixer en nombroses guies de restaurants, diaris generalistes, revistes i d’haver rebut el beneplàcit de personatges com el rei Joan Carles, per Núria Gironès un dels elements més valuosos és tenir el respecte i la confiança del públic: “És evident que és bo tenir estrelles Michelin i altres reconeixements, perquè això porta públic al restaurant, però per nosaltres el millor guardó és el client que fa 40 anys que ve a dinar, que et reconeix la feina feta i que et recomana”. I d’aquest tipus de clients, pel que es veu, en tenen força.

Núria Gironès destaca per la seva feina com a sommelier i respostera dins del restaurant, a banda d’encarregar-se de supervisar la carta i escollir els plats, junt amb el seu pare Isidre Gironès. La feina de coordinació de la cuina la fa junt amb el xef de l’establiment, Jordi Joel.


Tradició, àmplia experiència i un equip de veritables professionals són els que han elevat Ca l’Isidre a la categoria de restaurant imprescindible dins l’àmbit de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario