La familiaritat va ser la clau de l’enigma de divendres, un element bàsic dins l’essència del restaurant Ca l’Isidre de Barcelona. Núria Gironès, filla del fundador del restaurant Isidre Gironès i coordinadora tant de la cuina com de sala, ens parla de la definició del restaurant: “Nosaltres fem cuina de mercat tradicional portada al límit de la màxima qualitat i la feina ben feta”.
La filosofia de Ca l’Isidre és la mateixa des que el negoci es va iniciar fa 42 anys i Núria Gironès n’està orgullosa, perquè “és molt complicat mantenir-se sempre en la mateixa línea i nosaltres ho hem fet, tot i que sempre hi ha una petita evolució i una adaptació a les noves demandes”.
A pesar d’aparèixer en nombroses guies de restaurants, diaris generalistes, revistes i d’haver rebut el beneplàcit de personatges com el rei Joan Carles, per Núria Gironès un dels elements més valuosos és tenir el respecte i la confiança del públic: “És evident que és bo tenir estrelles Michelin i altres reconeixements, perquè això porta públic al restaurant, però per nosaltres el millor guardó és el client que fa 40 anys que ve a dinar, que et reconeix la feina feta i que et recomana”. I d’aquest tipus de clients, pel que es veu, en tenen força.
Núria Gironès destaca per la seva feina com a sommelier i respostera dins del restaurant, a banda d’encarregar-se de supervisar la carta i escollir els plats, junt amb el seu pare Isidre Gironès. La feina de coordinació de la cuina la fa junt amb el xef de l’establiment, Jordi Joel.
Tradició, àmplia experiència i un equip de veritables professionals són els que han elevat Ca l’Isidre a la categoria de restaurant imprescindible dins l’àmbit de Barcelona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario