Traduce la página

martes, 1 de noviembre de 2011

Menjar 'slow' a bon preu

El 3 Food, People and Music ofereix una gran varietat de productes, però sempre partint del concepte de tapa o tasteig. “El patró d’Escoffier de primer, segon i tercer plat és avorrit. Cal tastar diferents plats i compartir-los”, opina Eudard Arola. Per això han ideat el concepte de showtapping com a menú degustació, que surt de la improvisació del xef. Per tant, es tracta d’un menú obert en què es serveix allò ofert pel cuiner però pensant en el gust del client i la confecció d’un àpat a la seva mida. 




La gastronomia del "3" aposta fortament pels escabetxos, els marinats i les tècniques de cocció que minimitzin la merma del producte. Segons Eduard Arola, “la nostra filosofia low cost no ens permet llençar res, per tant, fem servir les tècniques més adequades a cada tipus de producte”.


Pel que fa als maridatges, Arola opina que el client ha d’acompanyar el menjar amb la beguda que li vingui de gust: “No ens decantem per imposar una beguda concreta i no tenim cap marca preferida, però disposem d’una gran varietat de vins, caves i xampanys”. També destaca l'extensa carta de ginebres de què disposa aquest gastrobar.


Podeu veure exemples dels plats oferts entrant a la web de 3 Food, People and Music

No hay comentarios:

Publicar un comentario