Traduce la página

sábado, 19 de noviembre de 2011

Torna el Xató

Una nova temporada de la Ruta del Xató acaba de començar aquest cap de setmana i s’allargarà fins a l’abril. Durant tots aquests mesos, podreu gaudir d’una aposta turística i gastronòmica única que han fet populars les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, en les quals trobem els municipis xatonaires de El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Calafell.

La Ruta del Xató ens permet combinar el tast de les múltiples variants del xató de cada població amb l’endinsament en la cultura del vi, el turisme de la zona i les festes tradicionals d’aquestes comarques. Així mateix, hi ha un seguit de propostes musicals que val la pena no deixar escapar.

Aquesta edició compta amb un ambaixador de luxe: Joan Roca, de El Celler de Can Roca, que relleva la cuinera Carme Ruscalleda.

L'escarola, la tonyina, el bacallà i les olives arbequines són els principals ingredients del xató, tot i que hi ha diverses varietats geogràfiques que, per exemple, inclouen l'enciam (Vilafranca del Penedès) o els seitons (Sitges).


Si us agrada el bon xató, no renuncieu a aquesta proposta original i enriquidora!

No hay comentarios:

Publicar un comentario