Traduce la página

miércoles, 30 de noviembre de 2011

La carta de Les Moles


Les Moles ofereix una selecció de plats que inclouen una gran varietat de gustos. Per això, la opció més recomanable a l’hora de menjar en aquest restaurant és escollir un menú degustació, que fa un passeig per l’extensa carta i inclou les últimes novetats culinàries creades pel seu cap de cuina, Jeroni Castell.


El Mc Moles
Cal distingir alguns dels plats estrella que podem trobar a aquest establiment del Montsià. Una opció que no deixarà indiferent a cap comensal és el ja citat Mc Moles, una versió de qualitat dels menús fast food. També han resultat exitosos els canelons de sèpia farcits de llagostins i bolets amb vinagreta de llagostí, un plat que es va idear el 2001 i que, junt amb el primer, han estat els dos referents per excel·lència de la cuina de Les Moles.

El restaurant aposta fort pel peix i pel marisc de proximitat a través de plats com la Llanda d’Ulldecona, que representa una actualització d’un plat típic de la cuina local i actualment el fan amb popets de primera tria.

Canelons farcits de llagostins i bolets
Una segona proposta per als autèntics amants del marisc viu és el Delta de l’Ebre, en el qual hi ha un tast d’ostres, navalles i grumols, entre d’altres espècies. En aquest cas, el marisc està poc fet ja que es vol conservar la potència de sabors del mar. El disseny també és excel·lent ja que s’hi reconstrueix el paisatge del Delta de l’Ebre.


Pel que fa als maridatges, Les Moles potencia els vins de proximitat com els de D.O. Terra Alta i Montsant ja que, en opinió de Jeroni Castell, “aquestes denominacions estan fent vins extraordinaris a preus raonables”. Tant és així que el restaurant ha adquirit unes vinyes a la Terra Alta i a partir del 2012 oferirà el seu propi vi, adequat especialment al seu tipus de gastronomia. Primer només s’oferiran vins joves, blanc i negre, però l’objectiu és servir vins de criança més endavant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario