Traduce la página

miércoles, 16 de noviembre de 2011

Congrés de Gastronomia a Alacant

Aquest cap de setmana, des del 12 fins al 15 de novembre, ha tingut lloc a Alacant el XIII Congrés de Gastronomia organitzat per la pàgina "Lo mejor de la gastronomia". El Congrés ha aplegat grans personalitats de la cuina espanyola, però la dada rellevant és que prop de 115.000 llepafils hi han atansat el paladar per veure què són capaços de fer aquells que tenen les paelles tocades per la mà de Déu. 

El Congrés ha acollit prop de 200 expositors, 60 barres i 16 restaurants que han dut a terme més de 200 tallers de cuina i un centenar de cates i degustacions. 

Des del Racó del Llepafils ens ho hem perdut, però no volíem deixar passar aquesta jornada sense que algú ens ho expliqués, i el cuiner Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, ens n'ha fet cinc cèntims al llarg dels darrers dos dies amb un minireportatge fotogràfic. Vos adjuntem les imatges a continuació amb uns "tweets" en què ens explicava què passava. Encara estem fent salivera. 


 "Guanyadora del concurs a la millor truita de patates". Comença a entrar gana. 


 "El cuiner Martin Bersategui", personatge de la gastronomia reconegut amb tres estrelles Michelin. 




"Joan Roca, del celler de Can Roca, guardonat amb tres estrelles Michelin". Gràcies Jeroni!

El racó del llepafils

2 comentarios:

  1. Veig que entre tantes celebritats del món de la cuina hi ha l'ulldeconenc Jeroni Castell

    ResponderEliminar