Traduce la página

sábado, 19 de noviembre de 2011

No és el que sembla...

A part de llepafils, segur que sou molt llepols. El dolç és un dels plaers que pocs s'atreveixen a rebutjar. Heu intentat mai jugar amb la textura i presentació d'un dolç per a que semble una cosa i en realitat siga una altra? 

Aquí vos presentem un parell de propostes que no han deixat indiferent ningú de qui les ha tastat.


La primera prova del delicte sembla una gominola normal i corrent, tal volta de fresa, ensucrada com n'és costum fer per a garantir el dolç. En realitat és una proposta de quilòmetre 0, feta amb vinagre Mercè de Menescal de la Terra Alta. Imagineu què és per al paladar aquella acidesa del vinagre balsàmic amb un toc de sucre. 



La segona proposta sembla el típic gelat de vainilla recobert amb xocolata crocant i avellana. No és el que sembla! Igual que la vertadera personalitat es troba a l'interior de l'èsser humà, el cor d'aquest "postre" per dir-ho d'alguna manera, no està feta per presentar-se com a tal, sinó que més aviat se serveix com aperitiu. I és que el foie és el contingut que amaga aquesta dolça xocolata. 

Si voleu gaudir-ho, el Restaurant Les Moles d'Ulldecona us ho ofereix amb el menú degustació. Aprofiteu que en uns mesos canvia!

El racó del llepafils

No hay comentarios:

Publicar un comentario