Traduce la página

domingo, 6 de noviembre de 2011

Sabor Mediterrani

Aquest és el nom i, al mateix temps, l’essència del restaurant que us proposem. En un primer pis dins del mercat de la Barceloneta, trobem aquest establiment que des de fa anys ha estat característic del barri, però que a l’agost fa agafar embranzida degut a dos nous propietaris, un d’ells Ivan Puerta.


A pesar de conservar Josep Llópez com a cap de cuina, Sabor Mediterrani s’ha concebut amb una filosofia renovada i informal. La seva base, tal com explica Ivan Puerta, és oferir “una cuina creativa i avantguardista a la par que tradicional a un preu assequible”. Per la seva banda, Josep Llópez remarca que la intenció és “esborrar el concepte d’elitisme, tal com tenen altres restaurants, i procurar oferir bones experiències gastronòmiques a tothom qui vulgui”.

Per crear Sabor Mediterrani, Puerta i l’equip de cuina han fusionat dues mentalitats: la del restaurant anterior (el Lluçanès, amb estrella Michelin) combinada amb un aire fresc i actual, el que aporta les noves tendències culinàries. “Tot i així, volem deixar clar que hi ha un punt i a part respecte l’establiment d’abans i que nosaltres ens guiem per una filosofia pròpia”, expressa Ivan Puerta.

El cert és que hi ha hagut canvis notables, com ara una aposta per la informalitat a través d’eliminar la figura del sumiller i de servir tant a la taula com a la barra. L’objectiu és aconseguir un ambient proper on els clients es sentin còmodes, sense renunciar a la màxima exigència pel que fa al servei i la qualitat culinària.


ENIGMA DE DIVENDRES

No hay comentarios:

Publicar un comentario