Traduce la página

viernes, 4 de noviembre de 2011

...I de beguda, truita de patates


Ho heu sentit bé… Aquest atractiu i original plat és una de les apostes estrella del restaurant que us presentarem pròximament.

Com es pot aconseguir una truita de patates per beure? A partit de transformar tots els ingredients en una textura líquida. El resultat són tres cremes, separades en la presentació, que s’uneixen una vegada ens bevem aquest trencador txupito: una de puré de patates, l’altra de ceba de Figueres confitada i l’última de rovell d’ou, el qual ha estat cuit prèviament junt amb mantega i sal.

Per donar un últim toc a la presentació i al gust, trobem un ou de guatlla que fa de “cirereta del pastís” i que ha estat cuit durant dos minuts per tal de conservar-lo cru de l’interior. Una mica de sal Maldon i una fina pel·lícula d’oli d’oliva completen la llista d’elements necessaris per fer una diferent truita de patates que entra per tots els sentits a primer cop d’ull.

Si voleu saber on tastar aquest original plat, podeu fer un vol per la Barceloneta i intentar descobrir quin és el restaurant que l’ofereix. Dues pistes: el nom de l’establiment és “molt nostre”, ens dóna una referència geogràfica i haureu d’aixecar una mica el cap, ja que el restaurant es troba en un primer pis.

Ja sabeu de quin us parlem? Aneu pensant i comenteu aquí o al Facebook i Twitter!



Esperem que aprofiteu aquest cap de setmana per menjar bé i bo en restaurants com aquest.

Fins dilluns llepafils!


SOLUCIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario