Traduce la página

miércoles, 9 de noviembre de 2011

Tapes i peix de Barceloneta


Si passegem per aquest barri i volem aturar-nos a fer un mos, segur que pensarem en l’opció de les tapes o d’un bon peix de la llotja. Això és precisament el que reivindica el restaurant Sabor Mediterrani, el qual aposta per oferir una gran varietat de tapes innovadores com a entrants i el peix més fresc, sigui d’escata o de roca, com a plat principal d’un àpat. “Apostem per la gamba de la Barceloneta i, en general, per tot el peix cuinat de manera correcta”, explica el cap de cuina Josep Llópez.


La tapa més remarcable és l’”evolució de canelóde pollastre de pagès amb cruixent de peu de porc, germinats i pa de pagès, la qual viatjarà per tot Barcelona a partir del 28 de novembre degut al concurs De tapes per Barcelona organitzat per Estrella Damm. Podeu observar la seva preparació al vídeo que us penjarem dijous sobre aquest restaurant.

Evolució del caneló de pollastre de pagès

A banda de la carta, que té un cost mitjà de 40 euros, l’opció més recomanable per gaudir de tot el ventall de sabors mediterranis és el menú degustació que ofereix l’establiment, el qual té un preu de 49 euros i inclou dues tapes, un peix (que varia segons el dia), un plat de carn, un arròs i dues postres. 

Sabor Mediterrani
Plaça de la Font, s/n (al mercat de la Barceloneta)
Telèfon: 93.224.25.25

No hay comentarios:

Publicar un comentario