Situat al peu de la primera pedrera del municipi d’Ulldecona (Montsià), s’ubica el restaurant Les Moles. Es tracta d’un restaurant de referència a les Terres de l’Ebre que aposta pel producte del territori presentant-lo amb un estil avantguardista i imaginatiu.
El Mc Moles, un plat únic i que encara és una de les estrelles d’aquest establiment, va suposar el punt d’inflexió que va fer canviar radicalment la carta del restaurant: de la cuina clàssica i tradicional fins a una aposta ferma per la modernitat. Des d’aleshores, una part important de la clientela prové de tots els racons de Catalunya i la Comunitat Valenciana.
El propietari del restaurant, Jeroni Castell, que és a la vegada el cap de cuina, va iniciar-se en el món de la restauració com a responsable de sala de Les Moles, fins que als 30 anys va passar a ocupar-se dels fogons. Tot i el seu inici tardà com a cuiner, Jeroni va descobrir en la creació culinària la seva veritable passió i vocació. La seva esposa, Carme Sauch, que regenta el restaurant amb Jeroni, és l’actual sumiller i la directora de sala.
Els propers dies us explicarem a fons quines especialitats culinàries s’amaguen dins la cuina de Les Moles. Fins demà llepafils!
Molt bo
ResponderEliminarMolt Bona feina, Toni,... continua així,.. i faras molt camí,.....
ResponderEliminarToni i Anna!
ResponderEliminarAl final aconseguireu que em torne a engreixar perquè me fareu anar a les Moles tant sí vull com si no.
Moltes felicitats pel bloc!!!
Ferran
M'encanta Les Moles
ResponderEliminar