Traduce la página

lunes, 28 de noviembre de 2011

Una aposta per les Terres de l'Ebre



Situat al peu de la primera pedrera del municipi d’Ulldecona (Montsià), s’ubica el restaurant Les Moles. Es tracta d’un restaurant de referència a les Terres de l’Ebre que aposta pel producte del territori presentant-lo amb un estil avantguardista i imaginatiu.

El Mc Moles, un plat únic i que encara és una de les estrelles d’aquest establiment, va suposar el punt d’inflexió que va fer canviar radicalment la carta del restaurant: de la cuina clàssica i tradicional fins a una aposta ferma per la modernitat. Des d’aleshores, una part important de la clientela prové de tots els racons de Catalunya i la Comunitat Valenciana. 

El propietari del restaurant, Jeroni Castell, que és a la vegada el cap de cuina, va iniciar-se en el món de la restauració com a responsable de sala de Les Moles, fins que als 30 anys va passar a ocupar-se dels fogons. Tot i el seu inici tardà com a cuiner, Jeroni va descobrir en la creació culinària la seva veritable passió i vocació. La seva esposa, Carme Sauch, que regenta el restaurant amb Jeroni, és l’actual sumiller i la directora de sala.


Els propers dies us explicarem a fons quines especialitats culinàries s’amaguen dins la cuina de Les Moles. Fins demà llepafils!

4 comentarios:

  1. Molt Bona feina, Toni,... continua així,.. i faras molt camí,.....

    ResponderEliminar
  2. Toni i Anna!
    Al final aconseguireu que em torne a engreixar perquè me fareu anar a les Moles tant sí vull com si no.
    Moltes felicitats pel bloc!!!
    Ferran

    ResponderEliminar