Traduce la página

viernes, 2 de diciembre de 2011

Moritz, sempre per Barcelona

Us va agradar el vídeo d’ahir sobre el restaurant Les Moles? Podeu veure’l prement aquí i, per suposat, podeu seguir deixant els vostres comentaris al blog!

Per a molts de nosaltres, que ens agrada la bona cervesa catalana, ahir va ser una nit especial. L’antiga fàbrica Moritz es va reobrir al públic per inaugurar la seva nova funció com a espai gastronòmic. Després d’anys d’esforç, aquest edifici serà un puntal de la innovació arquitectònica de Barcelona degut a la feina del francès Jean Nouvel, ideòleg també de la Torre Agbar.


L’espai Moritz es podrà visitar a partir del dia 12 de desembre i inclourà un centre comercial dedicat íntegrament a la gastronomia, que estarà obert cada dia de l’any; un restaurant de luxe i una petita factoria de cervesa, en què els clients podran veure en directe el procés d’elaboració artesanal d’aquesta beguda. La direcció gastronòmica, a més, anirà a càrrec del cap de cuina Jordi Vilà, el qual ens va rebre fa uns mesos a l’Alkimia, el seu conegut restaurant de Barcelona.


Tant pels que podeu gaudir d’aquest llarg pont com pels que no, des de El Racó del Llepafils us desitgem que passeu uns bons dies entre fogons, restaurants i bon menjar!

Nosaltres no us deixarem d’informar, així que seguiu-nos la pista...


Bon cap de setmana llepafils!

No hay comentarios:

Publicar un comentario