El Caliu (Taüll)
A tocar de les pistes d’esquí de Boí Taüll i molt a prop del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, a l’Alta Ribagorça, gaudirem de dies màgics sobretot ara que s’acosta el Nadal i comença a imposar-se el fred arreu.

L’especialitat de la casa és la carn a la brasa amb guarnicions tan diverses com la patata al caliu, els bolets, la carxofa, etc. A la vagada, aquest restaurant de muntanya també ofereix plats típics de la comarca ribagorçana que val la pena tastar i una gran carta de torrades amb diferents complements. Però sempre és millor que consulteu la carta completa per vosaltres mateixos, així que us deixem l’enllaç clicant aquí.
Gaudiu d’aquests dies d’àpats i fogons en entorns tan bonics com el que us hem presentat avui!
M'agrada molt esquiar a les pistes boí taüll , no havia sentit parlar d'aquest restaurant però me'l guardo per a la propera.
ResponderEliminarSalutacions,
M