Traduce la página

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Àpats en ple segle XVI

Hem viatjat cap al nord i cap al sud a través del nostre recorregut pels restaurants de Catalunya, i ara ens toca aturar-nos a les terres lleidatanes.

Aquesta província, rica en opcions gastronòmiques per a tots els paladars, destaca per la qualitat i la tradició dels seus restaurants. Un exemple el trobem amb el Gòtic de Torà, un establiment situat al mateix poble de Torà, a la comarca de la Segarra, que ocupa la planta baixa d’una casa restaurada del segle XVI.


En aquest ambient rural i de retrospectiva històrica podrem degustar les millors verdures i carns de la zona, com l’especialitat del Xai de Puigpelat, així com tastar tantes varietats de vi com vulguem degut al celler de nova creació.

Podeu optar per l’opció del menú de dinar que ofereixen els caps de setmana, en el qual es pot triar entre 6 primers plats, 8 segons i 5 postres per 28,50 euros (IVA no inclòs), sempre amb un canvi de plats cada setmana. Si no us convenç aquesta proposta, també podeu repassar la seva carta i de ben segur que us delireu!

El restaurant Gòtic de Torà, a més, ofereix un servei de càtering i àpats tant per a famílies i parelles com per grups. En les seves instal·lacions, a més, hi tenen lloc actuacions peròdiques de bandes de música locals i tallers per als turistes i habitants de la zona.

Podeu consultar tots els serveis del restaurant, així com la seva carta clicant aquí.


Restaurant Gòtic de Torà

Pl. del Vall, num. 13
25750 Torà
Telf.  973 473 538 

No hay comentarios:

Publicar un comentario