Traduce la página

domingo, 11 de diciembre de 2011

A la Vall de Camprodon

Heu gaudit força dels dies de pont, Llepafils? Aquests dies de vacances estan arribant a la seva fi, però des del nostre blog us seguim proposant idees gastronòmiques aprofitant que ja arriba un nou període de festes, el Nadal.

Avui anotem un paratge sorprenent per visitar, ideal per a aquells que gaudiu de la muntanya i l’esquí. Aquest no és altre que la Vall de Camprodon, on hi trobareu increïbles salts d’aigua, boscos i poblets màgics. A més, també hi ha l’opció de passar un dia gaudint de la neu a l’estació de Vallter 2000, ja que es troba a tan sols 10 minuts en cotxe de la Vall de Camprodon.

Per arrodonir la jornada, podeu visitar un poble com el de Setcases i aprofitar per degustar bon menjar al restaurant Can Tiranda. Aquest establiment aposta per la cuina de muntanya pròpia de la comarca del Ripollès en un ambient tranquil i de pagès. Embotits elaborats artesanalment, carns i verdures seleccionades i un ampli celler són els principals inputs de Can Tiranda, que compta a més amb un hostal assequible per si voleu allotjar-vos durant uns dies en aquest fantàstic entorn.

Esperem que gaudiu de propostes gastronòmiques i turístiques que us anirem fent, com aquesta de Can Tiranda, a la Vall de Camprodon.

Acabeu de passar un bon diumenge, Llepafils!


Can Tiranda Restaurant i Hostal

Avinguda Ull de Ter, n.1 
17869 Setcases
Telèfon: 972 13 60 85

No hay comentarios:

Publicar un comentario