Llepafils, esperem que hagueu estat des de l'estiu fins ara fent dieta perquè arriba l'època de la golosia. Així que sortim de casa i passem per davant les pastisseries i els supermercats, podem trobar una secció plena de postres dedicats al Nadal. Entre torrons i polvorons hi destaquen els bombons.

Es tracta d'un flam convencional, però amb el toc dels bombons, que si sou llepols, de ben segur que us deleitarà, i voldreu repetir. Però amb compte! Que és addictiu!
Us expliquem quin és el procediment:
1. Triturem 12 bombons de Ferrero Rocher. S'hi posa un xorret de llet per tal de facilitar la tasca.
2. Hi afegim ½ litre de llet, 150 grams de sucre, 2 sobres de cuallada i un pot de llet evaporada de 340 g.
3. Ho batem i ho posem al foc, removent-ho fins que comence a bullir.
4. Mentrestant es cou la mescla, prepararem un motlle amb base de caramel.
5. Un cop hagi arrencat el bull, afegirem la mescla al motlle i ho deixarem refredar.
6. Un cop fred, ho posarem a la nevera.
Què fer després amb el flam? Això ja és cosa vostra.
me pareix que el tastaré, tot i que estic a règim
ResponderEliminarno parlem mai de les kilocalories que porta les receptes? jajajaja
ResponderEliminarJo paso de pensar en les kcal, ara només puc pensar en disfrutar-lo, el penso fer estes festes, mmmm...
ResponderEliminarT'he conegut a traves de receptes.cat i aixó m'agrada moltissim... així que et seguiré d'aprop!!!
ResponderEliminarPtns i salut!!!
Lourdes.