Traduce la página

jueves, 15 de diciembre de 2011

Flam de Ferrero Rocher

Llepafils, esperem que hagueu estat des de l'estiu fins ara fent dieta perquè arriba l'època de la golosia. Així que sortim de casa i passem per davant les pastisseries i els supermercats, podem trobar una secció plena de postres dedicats al Nadal. Entre torrons i polvorons hi destaquen els bombons. 

Avui us presentem un postre d'allò més original, que us invitem a fer-lo per Nadal. El vaig tastar per primer cop les vacances passades en un d'aquests dinars familiars en què sempre apareix la tieta que li agrada experimentar a la cuina i sempre porta algun postre que sorprèn. I tenint en compte les dates que cauen i que hi ha stock de bombons, us oferim el flam de Ferrero Rocher.


Es tracta d'un flam convencional, però amb el toc dels bombons, que si sou llepols, de ben segur que us deleitarà, i voldreu repetir. Però amb compte! Que és addictiu!

Us expliquem quin és el procediment:

1. Triturem 12 bombons de Ferrero Rocher. S'hi posa un xorret de llet per tal de facilitar la tasca.
2. Hi afegim ½ litre de llet, 150 grams de sucre, 2 sobres de cuallada i un pot de llet evaporada de 340 g.
3. Ho batem i ho posem al foc, removent-ho fins que comence a bullir. 
4. Mentrestant es cou la mescla, prepararem un motlle amb base de caramel.
5. Un cop hagi arrencat el bull, afegirem la mescla al motlle i ho deixarem refredar.
6. Un cop fred, ho posarem a la nevera.

Què fer després amb el flam? Això ja és cosa vostra.


4 comentarios:

  1. me pareix que el tastaré, tot i que estic a règim

    ResponderEliminar
  2. no parlem mai de les kilocalories que porta les receptes? jajajaja

    ResponderEliminar
  3. Jo paso de pensar en les kcal, ara només puc pensar en disfrutar-lo, el penso fer estes festes, mmmm...

    ResponderEliminar
  4. T'he conegut a traves de receptes.cat i aixó m'agrada moltissim... així que et seguiré d'aprop!!!
    Ptns i salut!!!

    Lourdes.

    ResponderEliminar