Traduce la página

sábado, 3 de diciembre de 2011

Mar i muntanya

Comença el pont i molts de nosaltres hem optat per fer un combinat mar i muntanya d’estades a Catalunya. Per aquest motiu, aquests dies us proposarem una selecció de restaurants ben diferents en estil i en ubicació, però que tots dos guarden prou bé l’essència de qualitat pròpia de El Racó del Llepafils.


El Gato Azul (Cadaqués)

Per als amants de la costa brava, una visita obligada és el preciós poble de Cadaqués. La majoria de vosaltres segur que ja el coneixeu, però potser no us heu fixat mai en el restaurant El Gato Azul, el ple casc antic. Un restaurant amb un interior místic que es camufla perfectament en l’ambient bohemi i artístic d’aquesta famosa vila.

Aquí trobareu plats aptes per a vegetarians, com el famós Humus, un clàssic de la casa; una àmplia varietat d’amanides per a tots els gustos; taules de patés i formatges i també carns com el xai, que és l’especialitat del restaurant.

Des que va obrir aquest passat setembre sota una nova gerència, El Gato Azul aposta per ampliar el seu menú amb novetats culinàries que de ben segur us deixaran un bonic record de Cadaqués gravat a la memòria.

El Gato Azul
Carrer Curos, 10 (Cadaqués, Girona)
Telf. 972 258 844

No hay comentarios:

Publicar un comentario