Traduce la página

viernes, 20 de enero de 2012

El millor remei per a l'estrès


Ni massatges, ni flors de Bach, ni infusions! Si la goma de la vostra nevera comença a perdre adhesió, si veieu que el nivell de queviures només fa que disminuir, si veieu que els vostres quilos estan començant a augmentar considerablement, és indici que esteu en època d'exàmens. 

Acabo d'arribar a Ulldecona fa un bon rato i el primer que he fet és satisfer el meu desig d'ingerir alguna cosa dolça del meu territori. Equiliquà! Aquí arriba aquesta magnífica presentació en cartró que inclou una rajola de xocolata negra, de les de tota la vida. Dur com una pedra, és la millor arma si li vols obrir el cap a algú sense deixar-ne proves. Si mai a un xiquet vostre se li mou una dent i li falta res per a que li caigue, aquí teniu el millor remei! L'enganyeu, li demaneu que li pegue un mosset, i la naturalesa farà la resta. 

Creo és una marca de xocolata elaborada a Tortosa i destaca per ser una mescla de cacau amb abundant sucre i farina d'arròs. El resultat és una tauleta de xocolata negra amb una fina dolçor que s'acaba de potenciar quan se t'ha desfet a la boca. El recobriment es fa difícil de mossegar per la seua duresa, però un cop la queixalada ha perforat la superfície, no costa gens de desfer per la seua base elaborada de farina d'arròs. 

La xocolata Creo és interessant menjar-la desfeta per tal de degustar-la sense esforços, o bé per amotllar-la al nostre gust depenent del postre que vulguem elaborar. Aquí us deixem una imatge d'un homenatge que en fa Les Moles. 



Aquesta entrada, però, no és de bades. La meua companya Anna i jo ens trobem sota els símptomes de l'estrés que causen els exàmens, així que ens agafem uns dies de descans. Però no us preocupeu. Com Terminator, tornarem!

Toni Manel - El racó del llepafils

4 comentarios:

  1. A mi m'encanta la xocolata creo, a més a més, els que patim d'estrenyiment, la podem utilitzar com a laxant.
    Si a més a més de ferm-e el favor de ser bona per la meva salut, m'invita a degustar la millor xocolata artesana de les comarques, que més podem demanar?

    ResponderEliminar
  2. És la xocalata que mes m'agrada, i un cuadret de creo desprès ddinar, un desprès de sopar i un o dos a mitja tarda, és genial, per cert estic escribint amb la xocalata al costat, i me la mengaré a la teua salut....!! Cati

    ResponderEliminar
  3. lo xacolate diuen que te un munt de propietats beneficioses per la salut. Diuen que es "Fronsidiac" (viagra natural) laxant (fa que visites la portadora) diurètic (fa pixar com una cabra) i un grapat de coses més que ara no me venen al cap.....

    ResponderEliminar
  4. a mi no m'agrada el xocolate Creo. Però m'encanta que sigui una empresa que té tants d'anys i que fa les coses com sempre les ha fet. Un dia vaig poder fer un reportatge de l'empresa i me va pareixer súper interessant!!
    Coses així avui en dia casi no es troben!!!
    Mireia

    ResponderEliminar