Traduce la página

martes, 17 de enero de 2012

La pastisseria a casa

Llepafils, des del nostre blog volem fer un crida a tots aquells que voleu ser creatius a la cuina però no trobeu, a vegades, l'ocasió ni els mitjans per fer-ho. La cuina pot ser molt divertida, com tambe ho és descobrir nous establiments on fer un àpat, i des d'aquí us animem a comprovar-ho.

Una de les maneres de ser més creatius i d'aprendre les tècniques culinàries és a través de l'elaboració de postres. Sí, sí, aquells mateixos que podem trobar a les pastisseries els podem elaborar nosaltres mateixos des de casa. Actualment, gairebé tot el que us podeu plantejar d'elaborar ho podeu trobar a Internet en forma de receptes que, en general, solen ser força correctes.



Fa uns dies, en plena inspiració, vam decidir provar una recepta de lioneses de crema. Amb menys d'una hora per elaborar la crema i menys de deu euros gastats en ingredients (llet, farina, maizena, sucre, canyella, vainilla, ous i llimona), vam aconseguir una bona font de crema per anar-hi sucant el pa. Aleshores, vam elaborar la pasta de la lionesa en un temps d'una hora aproximada i uns bons minuts de forn. 

El resultat és increïble: vint lioneses saboroses i sanes per compartir amb la família i amics, i per molts pocs diners. La millor recompensa, però, es comprovar com tu mateix has pogut elaborar un producte com els que venen als establiments. Això no té preu, i els que ho heu fet ja coneixeu aquesta satisfacció! 

Fins demà Llepafils!


1 comentario: