Traduce la página

viernes, 13 de enero de 2012

Seità, la carn vegetal

Sabíeu que amb farina i aigua és possible realitzar un aliment tan complert com el seità? Pels que no el coneixeu, aquesta és la denominada "carn vegetariana" i des del Racó del Llepafils us el volem presentar com una aposta diferent per al vostre menú diari.



El seità és el resultat de l'ebullicó del gluten de blat amb els ingredients que vulgueu, entre ells la salsa de soja i l'alga kombu, de manera que obtindreu un aliment ric en sals minerals, proteïnes i aminoàcids essencials. A més de la obtenció de manera manual, treballant la farina amb aigua per aquells que us agrada fer de cuinetes, també el podeu comprar ja elaborat a nombroses botigues i supermercats.

La història d'aquest aliment comença a la Xina i antigament se la denominava el menjar de Buda. El seu recorregut passa per Corea, Rússia, Orient Mitjà i altres països asiàtics fins arribar a les nostres mans a dia d'avui. En concret, es va començar a introduir als Estats Units de la mà dels vegetarians però actualment el consumeix un gran nombre de població.

Des del Racó us animem a tastar-lo, i encara més, a fer-lo vosaltres mateixos. El gran ventall de preparacions que permet segur que us sorprendrà, i a la vegada aprendreu nous estils de fer cuina. Properament us indicarem alguns plats senzills que podeu realitzar amb aquesta "carn" diferent!

Ja ho sabeu, no tot és carn o peix...també hi ha seità!

No hay comentarios:

Publicar un comentario