Traduce la página

martes, 10 de enero de 2012

A Berga, low cost a Ca la Nuri

Si us acosteu properament a fer un cap de setmana a la zona dels Rasos de Peguera o al Port del Compte, potser no serà per veure neu però sí que podreu gaudir del paisatge ofert per la ciutat de Berga i els voltants.


La nostra recomanació, després d'hores de fred i vent, és que us pareu a fer un cafè o un mos a la cafeteria-restaurant de Ca la Nuri, sutada en ple centre de la capital del Berguedà. És més, per a aquells que en aquesta època anem una mica escurats podem plantejar-nos en passar a dinar per allà, i és que és un dels restaurants amb més bona qualitat-preu de la zona.

 Pel mòdic preu de 4 euros podem assaborir una escudella amb carn d'olla casolana, o dos peus de porc amb salsa de ceps per només 6 euros. Altres opcions, a banda de la cuina tradicional de muntanya, són les tapes casolanes elaborades diàriament i que podrem veure només passant per davant de l'establiment. 



En el nostre cas, vam tastar amb delícia els peus de porc, que van resultar ser tan melosos que la gelatina se'ns desfeia a la boca. A més, la salsa de ceps donava al conjunt una olor de bosc característica, de manera que es combinava el gust d'allò vegetal amb allò animal de manera perfecta. Per arrodonir-ho, vam demanar una amanida de formatge de cabra, fresca i feta amb un formatge de primera qualitat, i uns profiterols calents amb una bona base de xocolata amb llet desfeta. Un menú per repetir-lo, per suposat... 


 Per als més estalviadors, a l'hora de dinar des de Ca la Nuri ofereixen un menú de dos plats per 14 euros complert i amb pa, beguda i postre inclòs, i que permet escollir entre una àmplia varietat de plats del dia. 

Els berguedans saben de la qualitat de Ca la Nuri, per això l'establiment sempre és ple a vessar. I ara nosaltres us n’hem descobert el secret... Podeu consultar la carta clicant a la web de Ca la Nuri.


Cafeteria-restaurant Ca la Nuri
Passeig de la Pau, 9 Berga
Telèfon: 93 822 34 98
 Fins demà llepafils!



No hay comentarios:

Publicar un comentario