
Avui és d'aquells dies en què després de passar tot el dia pel carrer, arribes a casa, te trobes a tan germana i te diu: "Felicitats". I tu dius: "Felicitats de què?". I ella te contesta: "És el teu sant!". Aaaaaah! Alerta! No hi havia caigut!
Avui us presentem un altre dolç. Ja sabem que ens estem fent pesats amb el dolç, però estem en etapa d'exàmens i ja sabeu que necessitem extranutrir-nos. Us presentem la coca de Sant Antoni, sobretot per als aficionats a l'anís. Us expliquem com fer-les.
Poseu en un bol mig litre d'oli d'oliva, mig litre d'anís, us aconsellem el Marie Brizard, un quart de quilo de sucre i quatre rovells d'ou.
Remenarem sense parar fins que ens quede una massa homogènia i després hi anirem afegint poc a poc la farina fins que la massa siga consistent i es desapegue de les parets del bol.
Arribats fins aquest punt, traurem la massa del recipient i l'amassarem amb les mans, partint-la després fins fer coques d'un gruix de poc menys d'un centímetre i al voltant d'un diàmetre.
Les col·locarem en una llanda al forn i les courem fins que queden ben doradetes. Quan les haguem tret les cobrirem generosament amb sucre i cap a l'estòmag!
Des d'aquí ens solidaritzem amb els que estan amb exàmens també i amb els que fan dieta per tal de reduir aquells quilets que van guanyar durant el Nadal.
Toni Manel - El racó del llepafils
Sí , senyor!!! quin tros de coca! Prenem bona nota...FELICITATSSSSS pel BLOG!
ResponderEliminar