Traduce la página

lunes, 9 de enero de 2012

Quina gràcia, pastís amb raïm!

Bon dia llepafils...
I abans de tot, bon any nou 2012!

Tornem amb forces renovades després del Nadal i comencem repassant alguns plats que hem pogut assaborir durant aquests dies tan especials... Àpats variats i divertits són els que hem compartit amb els amics, familiars i companys de feina, i molts d'ells ens han sorprès per ser diferents i innovadors.

Avui us presentem un postre que combina la lleugeresa del formatge per untar, de sabor neture, amb la dolçor del raïm, la gelatina Pedro Ximenes i la contundència de les galetes. Tot això es combina en un pastís fresc, acolorit i de presentació divertida que farà el plaer dels més golosos.


En tastar-lo, podem copsar com la textura suau del formatge es barreja amb la frescor del raïm, una de les fruites per excel·lència del Nadal. En les primeres cullarades la dolçor ens entrarà per tots els sentits però, lluny de fer-se pesat, aquest pastís de formatge i raïm amb gelatina de Pedro Ximenes no ens resultarà gens empalagós. Sempre, és clar, que el prenguem amb mesura...
Si us agrada fer de resposters i teniu un parell d'horetes lliures, us recomanem que proveu de fer aquest pastís diferent. En el costre cas, ha estat un dels millors regals d'aquest Nadal...Gràcies Marina.

Podeu consultar un exemple de la recepte al blog de la Meri Cuinetes clicant aquí. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario