Dissabte vam matinar per anar a veure com Ca Massita elaborava la Farinà de Repassos. Aquí us en deixem unes fotos que il·lustren el procés i demà us en pengem un vídeo.
1. Es prepara la base
2. Es divideix la base en parts segons la grandària de la farinà que es vulga fer. I s'aplana la base on s'hi posarà el contigut.
3. S'hi afegeix el contingut fet de farina, sucre i canyella.
4. Amb el contingut distribuït al llarg de la farinà, s'hi fa un canal en què hi circularà l'oli i la sal. A més, s'hi afegeix llima.
5. S'hi afegeix l'oli i la sal com si fos un reguer. Com podeu veure, queda embassat.
6. Es cobreix l'embassat amb la farina dels cantons i a sobre s'hi posa primentó escalivat.
7. Finalment es tanca amb la pròpia base. El seu pròxim destí és el forn.
8. Després de passar pel forn, aquí en teniu el resultat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario