Traduce la página

sábado, 22 de marzo de 2014

Reobertura del Racó del Llepafils

En breu reobro el blog amb un canvi d'imatge, novetats, històries per a no dormir, suculents plats, xafarderies del sector, entre d'altres articles que acostumo a penjar.

Alguns de vatros us preguntareu: "Què he estat fent tot este temps?". Treballant, fills meus! I és que els mitjans de comunicació ens enganyen. Què hi ha crisi? Sí, però hi ha sectors com el de l'hostaleria i la restauració on sembla ser que la crisi no es nota tant. 

Es podria dir que d'alguna manera he tornat als orígens. Per una banda estic treballant amb el blog "Entre Moles" del restaurant on vaig començar la professió. I en breu començo a treballar de forma activa amb un nou projecte a Barcelona que promet moltíssim.

Per començar us deixem amb el sorprenent cas de David Muñoz, el cuiner madrileny propietari del restaurant Diverxo que ha rebut la tercera estrella Michelin. Un chef punky que demostra com d'hipòcrites podem arribar a ser quan jutgem algú per l'aparença. Efectivament, l'art gastronòmic d'un punky és més reconegut que la finesa de molts cuiners senyorets d'este país. 

Seguirem informant!



No hay comentarios:

Publicar un comentario